τον άνθρωπο με τα μαγικά χέρια

Συχνά αποκαλούν τον Greg Bryers “ τον άνθρωπο με τα μαγικά χέρια“ ή “ τον γητευτή του σώματος“. Mα τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές τις πρακτικές, που κάνει τόσους πολλούς ανθρώπους να τον αποκαλούν έτσι;

Ο Greg δημιουργεί το χώρο, τη διάσταση, ώστε να μπορεί να λάβει χώρα η θεραπεία. Η παρουσία του και η επίγνωση του προσκαλούν τους παρόντες, τα άλλα ‘σώματα’, να αφεθούν, να χαλαρώσουν και να αντιληφθούν την πραγματική τους φύση και τις δυνατότητες τους.

Σε αυτή την πρακτική θα δουλέψουμε ο ένας με τον άλλον. Θα χρησιμοποιήσουμε τις εκπληκτικές δυνατότητες και δυναμικές του σώματος μας από το Access Consciousness, δηλαδή ‘την συνειδητή πρόσβαση’ σε συνδυασμό με τις επίκτητες ενεργειακές δυνατότητες και δονήσεις που έχει ο καθένας μας, και που σπάνια αναγνωρίζει ή γνωρίζει ότι τις κατέχει. Γινόμαστε ο χώρος, η διάσταση, που ο Greg μας προσκαλεί να εισέρθουμε. Σε αυτό τον χώρο δεν υπάρχει κριτική, δεν υπάρχει απόλυτη άποψη, δεν υπάρχει διαχωρισμός . Υπάρχει η δυνατότητα, η επιλογή και η συνεισφορά.

Η πρακτική Alchemy of the Body Class, απευθύνεται σε όλους όσους δουλεύουν με το σώμα τους σε πολλαπλά επίπεδα και με ποικίλους τρόπους. Απευθύνεται σε θεραπευτές, χειροπράκτες, ανθρώπους που δουλεύουν με το σώμα η με τις ενέργειες, νοσηλευτές και σε όσους ενδιαφέρονται να βιώσουν τη σύνδεση με το δικό τους σώμα.

Βιώνουμε τη δυνατότητα να γίνουμε ο χώρος, η διάσταση που προσελκύει και τους άλλους να ταυτιστούν με τη χαρά, την ειρήνη, την ευγνωμοσύνη και την ικανότητα να επιλέγουμε την υγεία, την ευεξία και τη συνειδητότητα.

Και έτσι η ομάδα μπορεί να γίνει ο καταλύτης για τον καθένα αλλά και για όλους μαζί. Για να γίνεις ‘ο χώρος’ σημαίνει ότι χρειάζεται να αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός, να αισθανθείς συνδεδεμένος και να νοιώσεις τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του να είσαι ζωντανός. Γινόμαστε οι ίδιοι μία ζωντανή έμπνευση, ένα παράδειγμα για τους άλλους. Αυτό δε Θα ήταν αρκετό για να αλλάξει την πραγματικότητά μας και τον πλανήτη μας;

Ο Greg Bryers “ πέθανε “ τρεις φορές και κάθε φορά επανήλθε στη ζωή. Οι γιατροί του είπαν ότι ποτέ δεν θα εγκατέλειπε την αναπηρική του καρέκλα. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έχει επιλέξει κάτι διαφορετικό και έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό σύστημα επικοινωνίας και συνύπαρξης με το σώμα του, κάτι που όλοι μπορούμε να έχουμε εάν το θελήσουμε.