A TESTEK ALKIMIÁJA + HAKA- Budapest, Hungary – 2019. jún. 28- júl. 1

A Test alkímiája tanfolyamok 

 (for english version please scroll down)

A Test Alkímiája, Az alapok: Ez a tanfolyamról arról szól, hogy felismerd, majd eldobd a korlátozásaidat, hogy még többet képes legyél befogadni azokból a dolgokból, amiket kérsz. Felfedezzük az intimitás öt elemét, ahogyan ezt Gary Douglas és Dr Dain Heer, az Access Consciousness társ-alkatói hívják, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a képességünket egy más valóság megteremtésére.

A kurzuson megtanulunk egy energetikai kezelést, ami kinyithat neked rengeteg új lehetőséget. Észreveheted, hogy más leszel a nap végére, ahogy ezt sokan elmondták az előző kurzusok után. Felismerheted, hogy minden a választásról szól. Mit „Választasz…?”

A Test Alkímiája, Haladó: Ez az a tanfolyam, amin összejövünk, hogy használjuk az előző napon elsajátított eszközöket, és felfedezzük, hogy mi mindent érzékelsz a testekkel, ahogy dolgozol rajtuk. Mit kezdj a megjelenő éberséggel, és mikor ne csinálj vele semmit.

Ez az a kurzus, ahol felteheted a kérdéseidet, hogy megérthesd, hogy mit is jelent a Gyógyítónak lenni, aki te vagy… és még többet.

Mit tudsz már most is a testekről, mi rejlik a memóriádban, amit rosszá vagy jelentéktelenné tettél, hogy beilleszkedj ebbe a valóságba? Mi változna, ha elismernéd az éberséged, és Léteznél…?

Meghívlak, hogy gyere el, és indulj el az úton, hogy felfedezz mindent, ami te Vagy… Mi az, amit Választasz?

Dátum: 2019. június 28- 30

HAKA – A POTENCIALITÁS ÉS AZ ERŐ KIFEJEZŐDÉSE

Az európaiak a Hakát gyakran csupán táncként értelmezik. Pedig nem az. A Haka hangos és telve van energiával, de nem arra szolgál, hogy versenyezzünk, ki tud hangosabban kiabálni vagy ki tudja a legviccesebb arcmozdulatot produkálni. A Haka valójában annak a potenciális energiának a kifejezése, amelynek mélyen belül mindannyian egytől-egyig birtokában vagyunk. Ebben a valóságban rosszalást vált ki, ha kifejezzük és megtestesítjük a potencialitásunkat és erőnket. Azon tűnődöm, hogy vajon ezért vált-e a Haka ilyen kuriózummá európában és a világ más tájain is?

A Hakát használhatjuk arra, hogy egy összeütközés előtt felébreszzük az energiáinkat, lerójuk tiszteletünket egy szerettünk eredményének ünneplésekor, ha szerettünk éppen megházasodik vagy amikor meghal és búcsút veszünk tőle. A Haka elmesél egy történetet. Talán épp azt, hogy miként fogunk bánni veletek…azután, hogy legyőztünk titeket, és azt, hogy még akkor is, ha meg szeretnénk titeket ölni.. és még akkor is, ha jól tudják az emberek, hogy meg is tudnánk ez néha tenni velük… ez mára már nem egy bevett gyakorlat.

Hajlandó vagy arra, hogy felfedezd és ránézz arra a potencialitásra, amit önmagadban rejtegetsz? Mit tudnál teremteni az életedben, ha hajlandó lennél ezen energiákként létezni… amikor arra szükség van… hogy teremts, mozdulj, és akár kihajíts olyan dolgokat a valóságodból, amelyek már nem szolgálják a szükségleteidet?

A Haka. amit együtt elsajátítunk, azt az új-zélandi sportcsapatok is sok éve tanulják és gyakorlatban is használják. Valószínűleg ebben a videóban az új-zélandi Hakák egyik legismertebb rövid változatát láthatod…

Meghívlak Téged arra, hogy tarts Velem és érezd meg a Haka energiáját magadban, önmagaddal tapasztalva….

Dátum: 2019. július 1

Helyszín:
Budapest

Házigazdák:
Bármilyen kérdéssel kapcsolatban keresd a szervezőket:
Eva Fazakas +36 30 260 1448
eva.fazakas@gmail.com

Habalin Gyula +36 70 502 8539
habalin@gmail.com

Költségek:
Swap: 35 €
A Test Alkímiája: 250,- €
A Test Alkímiája, haladó: 250,- € (Előfeltétel: A Test Alkímiája)
Swap+A Test Alkímiája: 270 €
Swap+A Test Alkímiája+Haladó Alkímia: 470,- €
A Test Alkímiája+Haladó Alkímia: 450,- €

Haka : 250,- €
A Test Alkímiája+Haladó Alkímia + Haka: 610,- €
Swap+A Test Alkímiája+Haladó Alkímia + Haka: 630,-€

Tudj meg többet Gregről: www.gregbryers.com

REGISZTRÁCIÓ

I have read the Privacy Policy note. I agree that my data will be stored for contacting, processing, inquiring and responding to my request. Please note: The form can only be sent with the consent to the privacy policy! *

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot. Elfogadom, hogy az adataim tárolásra kerülnek a kapcsolatfelvételhez, a feldolgozáshoz, a kérésem megkereséséhez és a válaszadáshoz. Kérjük, vegye figyelembe: az űrlap csak az adatvédelmi nyilatkozattal való beleegyezéssel küldhető meg! *


The Alchemy of the body classes

The Alchemy of the Body, Beginners: This class is about recognising and dropping your limitations and barriers so that you can receive more of the things you are asking for. Its about exploring the five elements of intimacy, as described by Gary Douglas and Dr Dain Heer co-founders of Access Consciousness, and how they affect our ability to create our reality.

In this class, we also learn an energy process that can open you up many new possibilities. You will find that you will be different at the end of this day class, as so many have in previous classes. You will also see it always about Choice. What do you “Choose…?”

The Alchemy of the Body, Advanced:  This class is where we come together to use the tools of the previous day and to explore what it is you are perceiving with bodies as you work with them. What to do with the awareness you receive, and when not to do anything.

This is a class that you can ask the questions to really understand what it is to really be the Healer you are… and more.

What is it you already know about bodies and the memories they hold within, that you have made wrong or unimportant, in order to fit in with this reality. What would change, if you were to acknowledge your awareness and Be..?

I invite you to come and begin the journey of self discovery of all you Be…. What is it you Choose?

Date: 28- 30/06/ 2019

HAKA – POTENTIALITY AND EXPRESSION OF POWER

The Europeans often interpret Hakata only as a dance. It’s not. The Haka is loud and full of energy, but it is not meant to compete, who can shout louder or who can produce the funniest facial action. Haka is actually the expression of the potential energy that we are all in one possession. In this reality, it provokes disgust when we express and embody our potentiality and strength. I wonder if this is why Haka has become such a curiosity in Europe and other parts of the world? We can use Hakata to awaken our energies before a collision, to honor our loved one’s results when we love to marry or die and say goodbye. we take it from him. Haka tells a story. Maybe it’s just how we treat you … after we beat you, and even if we want to kill you … to do with them … this is no longer a common practice. Are you willing to discover and look at the potentiality you are hiding in yourself? What could you do in your life if you were willing to exist as these energies … when you need it … to create, move, and even throw things out of your reality that no longer serve your needs? What we learn together is what the New Zealand sports teams have been learning for many years now and used in practice. Probably in this video you can see one of the best-known short versions of New Zealand Hakaka … I’ll invite you to hold me and feel the energy of Haka in yourself, experiencing yourself.

Date: 01/07/ 2019

Venue :
Budapest, Hungary

Hosts:
Eva Fazakas +36 30 260 1448
eva.fazakas@gmail.com

Habalin Gyula +36 70 502 8539
habalin@gmail.com

Costs:
Swap: 35 €
The Alchemy of the Body: 250,- €
The Alchemy of the Body, advanced : 250,- € ( Prerequisites: The Alchemy of the body)
Swap+Alchemy of Body: 270 €
Swap+Alch.of Body+Advanced Alchemy: 470,- €
Alchemy of the Body + Advanced Alchemy: 450,- €

Haka: 250,- €
Alchemy of the Body + Advanced Alchemy + Haka: 610,- €
Swap + Alchemy of the Body + Advanced Alchemy + Haka: 630,- €

more info about Greg: www.gregbryers.com

REGISTRATION

I have read the Privacy Policy note. I agree that my data will be stored for contacting, processing, inquiring and responding to my request. Please note: The form can only be sent with the consent to the privacy policy! *

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot. Elfogadom, hogy az adataim tárolásra kerülnek a kapcsolatfelvételhez, a feldolgozáshoz, a kérésem megkereséséhez és a válaszadáshoz. Kérjük, vegye figyelembe: az űrlap csak az adatvédelmi nyilatkozattal való beleegyezéssel küldhető meg! *