Alchemy of the body – Szeged – 12th-14th June 2020

Alchemy of the body

A Test alkímiája tanfolyamok 
 (for english version please scroll down)

13th June 2020

A Test Alkímiája, Az alapok:  Ez a tanfolyamról arról szól, hogy felismerd, majd eldobd a korlátozásaidat, hogy még többet képes legyél befogadni azokból a dolgokból, amiket kérsz. Felfedezzük az intimitás öt elemét,  és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a képességünket egy más valósére megteremt.
A short term, energy energetic energy, ami kinyithat neked rengeteg új lehetőséget. Észreveheted, hogy más leszel a nap végére, ahogy ezt sokan elmondták az előző kurzusok után. Felismerheted, hogy minden a választásról szól. With “Választasz …?”

14th June 2020

A Test Alkímiája, Haladó:  Ez az a tanfolyam, amin összejövünk, hogy használjuk az előző napon elsajátított eszközöket, és felfedezzük, hogy mi mindent érzékelsz a testekkelol ahogy. With kezdj a megjelenő éberséggel, és mikor ne csinálj vele semmit.
Ez az a kurzus, ahol felteheted a kérdéseidet, hogy megérthesd, hogy mit is jelent a Gyógyítónak lenni, aki te vagy… és még többet.
With tudsz már most is a testekről, mi rejlik a memóriádban, amit rosszá vagy jelentéktelenné tettél, hogy beilleszkedj ebbe a valóságba? Mi változna, ha elismernéd az éberséged, és Léteznél …?
Meghívlak, hogy gyere el, és indulj el az úton, hogy felfedezz mindent, ami te Vagy … Mi az, amit Választasz?

Venue: Szivarvany u. 30 / D.Szeged.

Költségek:

A testek alkímiája: 250 Euro – ismétlő ár 180 Euro

Haladó Alkímia 250 Euro – ismétlő ár 180 Euro

A testek alkímiája + A testek alkímiája haladó tanfolyam -450 Euro,- ismétlő ár 360 Euro

The Alchemy of the body classes

13th June 2020

The Alchemy of the Body, Beginners: This class is about recognizing and dropping your limitations and barriers so that you can receive more of the things you are asking for. Its about exploring the five elements of intimacy,  and how they affect our ability to create our reality.
In this class, we also learn an energy process that can open you up many new possibilities. You will find that you will be different at the end of this day class, as so many have in previous classes. You also want to see it always about Choice. What do you “Choose …?”

14th June 2020

The Alchemy of the Body, Advanced:   This class is where we come together to use the tools of the previous day and to explore what it is you are perceiving with bodies as you work with them. What to do with the awareness you receive, and when not to do anything.
This is a class that you can ask the questions to really understand what it is to really be the Healer you are… and more.
What is it you already know about bodies and the memories they hold within, that you have made wrong or unimportant, in order to fit in with this reality. What would change, if you were to acknowledge your awareness and Be ..?
I invite you to come and begin the journey of self-discovery of all you are…. What is it you choose?

 


Please select:

Swap - Evening , 12/06/2020

The Alchemy of the body, 13/06/2020 -beginners-

The Alchemy of the body, 14/06/2020 - advanced-


I have read the Privacy Policy note. I agree that my data will be stored for contacting, processing, inquiring and responding to my request. Please note: The form can only be sent with the consent to the privacy policy! *